Gaming Commission

Choose your language :

FR
-
NL
-
EN

Wachtwoord vergeten?

Dice Slots

Ben je een dice fanaat?

Check out onze dice slots, de meest recente dice variant. Bij dice slots heb je 1 rooster (slot) met 5 rollen die kans geven op 10 verschillende winlines. Deze winlines kan je bekijken door de muis over de getallen van 1 tot 10 te laten glijden aan de linkerkant van het rooster.

Bekijk ook even de paytable en bestudeer de mogelijke winnende combinaties. In het midden, bovenaan staat het ‘WILD’symbool. In het basisspel wordt dit symbool gebruikt ter vervanging van andere symbolen om zo tot een winnende combinatie te komen. Let op! Je hebt pas een winnende combinatie als deze aanvangt vanaf de 1ste rol!!!

Verzamel je 3 ‘WILD’symbolen tijdens een spin, krijg je toegang tot het bonusspel. Het bonusspel bestaat uit 10 free spins. Als je 100 x je inzet wint of als je een winline hebt van 5 Chinese tekens met de hoogste waarde (see paytable), heb je recht op een SUPER GAME. Je betaalt € 0,10 per SUPER GAME, ongeacht de gekozen stake. Het SUPER GAME is een wiel dat automatisch draait, en geeft recht op volgende winstmogelijkheden:

  • 1 X "Jackpot"
  • 1 X "+ 1 SG"
  • 3 X "10 €"
  • 1 X "0 €"

Check out our dice slots and get your rocks off !

Home > Online dice slot
Kies uw spel categorie

Ontdek onze online spellen

Vul het aanmeldformulier op de site in.
Herlaad uw account via Bancontact of overschrijving.
Speel uw eerste spel en maak plezier!

Welkom bij LuckyGames.be, jouw favoriete online speelhal!

Laat je meevoeren in een wereld van spel en plezier, waarin zowel doorgewinterde als beginnende spelers aan hun trekken komen.

We spelen voor echt geld!

Ben je een beginner? No stress! Speel met ‘play money’ een ‘demo game’ en ontdek ons aanbod. Speel je voor echt geld, kan je inzetten vanaf 0,10 € en heb je reeds leuke winstmogelijkheden.
We brengen je een ruim gamma aan spelletjes, waaronder verschillende varianten op: dice games, roulette, blackjack en video poker, die we regelmatig zullen updaten.

Dit alles omkaderd in een veilige omgeving, 100 % legaal en Belgisch, gecontroleerd door de Kansspelcommissie.

Have fun and get lucky on LuckyGames.be!!!

Sinds 1 januari 2011 zijn websites die geen Belgische vergunning hebben illegaal. Speelt u op een illegale website, dan begaat u een overtreding. De online spelsite LuckyGames.be opereert onder de wettelijke Belgische licentie B+.

Indien u ervoor kiest om op de site van LuckyGames.be te spelen, geniet u van de bescherming die geboden wordt door de Belgische Kansspelcommissie zoals de controle op het uurverlies en het herverdelingsgehalte.