Gaming Commission

Choose your language :

FR
-
NL
-
EN

Wachtwoord vergeten?

Dice

Plaats de 3 symbolen op een rij en speel de bonus!

Deze variant op het eeuwenoude dobbelspel is, zonder twijfel, het populairste spel in de Belgische speelhallen.

Bij de dice games heb je verschillende kaders, die elk bestaan uit drie rijen en drie kolommen, waarbinnen je tracht drie dobbelstenen van eenzelfde kleur of symbool, horizontaal of diagonaal met elkaar te verbinden. Dit is het basisspel.

De kleuren van de dobbelstenen bepalen de waarde van de eventuele winst. Een combinatie van dobbelstenen met symbolen geven de hoogste winstmogelijkheid binnen het basisspel. Maak je een winnende combinatie van dobbelstenen met rode symbolen, dan worden de Mystery Games geactiveerd. Dit is het bonusspel.

De jacht op Mystery Games geeft het spel een extra dimensie waarbij strategie minstens even belangrijk is als kans of geluk!

Home > Online dice games
Kies uw spel categorie

Ontdek onze online spellen

Vul het aanmeldformulier op de site in.
Herlaad uw account via Bancontact of overschrijving.
Speel uw eerste spel en maak plezier!

Welkom bij LuckyGames.be, jouw favoriete online speelhal!

Laat je meevoeren in een wereld van spel en plezier, waarin zowel doorgewinterde als beginnende spelers aan hun trekken komen.

We spelen voor echt geld!

Ben je een beginner? No stress! Speel met ‘play money’ een ‘demo game’ en ontdek ons aanbod. Speel je voor echt geld, kan je inzetten vanaf 0,10 € en heb je reeds leuke winstmogelijkheden.
We brengen je een ruim gamma aan spelletjes, waaronder verschillende varianten op: dice games, roulette, blackjack en video poker, die we regelmatig zullen updaten.

Dit alles omkaderd in een veilige omgeving, 100 % legaal en Belgisch, gecontroleerd door de Kansspelcommissie.

Have fun and get lucky on LuckyGames.be!!!

Sinds 1 januari 2011 zijn websites die geen Belgische vergunning hebben illegaal. Speelt u op een illegale website, dan begaat u een overtreding. De online spelsite LuckyGames.be opereert onder de wettelijke Belgische licentie B+.

Indien u ervoor kiest om op de site van LuckyGames.be te spelen, geniet u van de bescherming die geboden wordt door de Belgische Kansspelcommissie zoals de controle op het uurverlies en het herverdelingsgehalte.