loading

Grand Holidays Tournaments - Spinomenal

Onze spelleverancier Spinomenal onthult zijn gloednieuwe 'Grand Holiday'-toernooien. Deze geven spelers de kans om een deel van een prijzenpot van € 500.000 te winnen. De toernooien beginnen op 28 september en lopen af op 28 februari 2024.

In totaal zijn er zeven rondes met telkens een eigen thema. Zo blijven spelers geboeid gedurende het hele toernooi. Enkele van de thema’s zijn Holiday Spirits, Hallowins, Wealth Seekers, Santa’s Gifts, New Year Luck, Winter Fortunes en Festival of Love.

Maak je klaar voor de Grand Holidays-toernooien en win jouw deel van de € 500.000!

ALGEMENE VOORWAARDEN:

Elke operator die kiest om mee te doen aan de Grand Holiday-toernooien verbindt zich er hierbij toe alle nodige informatie en regels die Mikay Tech Ltd. en Subtech Ltd. (hierna gezamenlijk ‘Spinomenal’ genoemd) verstrekken, ter beschikking te stellen aan de spelers van elke operator, met inbegrip van de hierbij beschreven voorwaarden ‘hoe winnen’ (de ‘Voorwaarden’). Verder moet elke operator ervoor zorgen dat zijn spelers zich bewust zijn van, en instemmen met, het volgende:

HOE WINNEN:

Elke overwinning beloont de speler met een bepaald aantal punten, gebaseerd op de volgende formule: gewonnen bedrag / ingezet bedrag x 100 (bijv. als je € 1 hebt ingezet en € 10 won, dan word je beloond met 1000 punten). Hoe meer punten een speler verzamelt, hoe hoger de speler staat in het klassement. Dit omvat alle spelers van de platformen die deelnemen aan de afzonderlijke toernooien (het ‘Klassement’). Het aantal winnende spelers die de prijzenpot delen wordt bij elke ronde aangegeven in de spelerswerkbalk.

•      De Grand Holiday-toernooien zijn een reeks van zeven afzonderlijke toernooien. Elk toernooi telt verschillende rondes en één Super Round op het eind.

•      In de Super Rounds wordt elk punt dat een speler verdient met twee vermenigvuldigd.

•      Bij elke toernooironde wordt 10% van de score van een speler als krediet verzameld. Dit wordt toegevoegd aan de Super Round-score van de speler voor dat toernooi.

•       Elke ronde in de afzonderlijke toernooien (inclusief de Super Round) heeft zijn eigen prijzenpot. De totale prijzenpot van de Grand Holiday-toernooien bedraagt € 500.000.

•       Voor elke ronde verschijnt de positie van de speler in het klassement in de spelerswerkbalk. Dit gebeurt zodra ze de kwalificatiescore bereiken.

•      De Grand Holiday-toernooien zijn enkel beschikbaar bij spellen voor echt geld.

•       De minimale kwalificerende inzet per spin om mee te doen in een toernooi bedraagt € 0,20 (‘Minimale kwalificerende inzet’). Is de minimale kwalificerende inzet niet beschikbaar in een van de deelnemende spellen, dan geldt het dichtstbijzijnde hogere inzetbedrag als de minimale kwalificerende inzet voor dat spel.

•       Aan deelname aan de Grand Holiday-toernooien zijn geen bijkomende waarborgen of kosten voor spelers verbonden.

•       In een toernooi krijgen spelers een ‘OK’-knop te zien. Door deze aan te klikken, gaan ze akkoord met deze voorwaarden, met de regels die aan de speler voorgelegd worden in de toernooimodule, en met alle andere toernooivoorwaarden die bepaald worden door de operator die de Grand Holiday-toernooien aanbiedt.

•       Deelnemende operatoren zijn als enige verantwoordelijk voor eventuele aanspraken van spelers in verband met de Grand Holiday-toernooien , met inbegrip van maar niet beperkt tot betaling van de prijzenpot binnen de 72 uur vanaf ontvangst van de resultaten van elk toernooi verzonden door Spinomenal (eventuele feestdagen uitgesloten).

•       Materiële prijzen kunnen uitbetaald worden in een equivalent geldbedrag.

•       Storingen en fouten kunnen alle spellen en uitbetalingen ongeldig maken.

•       Elke speler die deelneemt aan een van de toernooien ontvangt een unieke toernooi-ID voor het klassement, per valuta waarmee die speler speelt. Een valutawijziging tijdens de Grand Holiday-toernooien kan de vooruitgang van de speler in het klassement ongedaan maken.

•        Als twee of meer spelers aan het eind van een ronde hetzelfde aantal punten hebben, wordt de speler die het puntenaantal het eerst bereikte, hoger geklasseerd.

•       Prijzen voor spelers die spelen met cryptogeld worden weergegeven in euro. De deelnemende operatoren betalen prijzen uit overeenkomstig hun uitbetalingsvoorwaarden.

•       Alleen voltooide spins komen in aanmerking voor het klassement.

•       Overwinningen uit freespins die de deelnemende operator aan de speler heeft toegekend, worden in de Grand Holiday-toernooien niet in aanmerking genomen voor het klassement.

•       Tijdens de Grand Holiday-toernooien kunnen spelers uitgenodigd worden alle of sommige van de deelnemende spellen te spelen in het kader van diverse promotieactiviteiten die op gezette tijden en overeenkomstig de voorwaarden van die activiteiten ter beschikking worden gesteld. Door deelname aan zulke activiteiten kunnen spelers met extra punten beloond worden.

•       De regels en algemene voorwaarden van de Grand Holiday-toernooien zijn onderworpen aan alle toepasselijke wetten, en zij kunnen bij voorafgaande schriftelijke kennisgeving aan de spelers die deelnemen aan de Grand Holiday-toernooien op gelijk welk moment gewijzigd worden. Als spelers na een dergelijke kennisgeving blijven deelnemen aan de Grand Holiday-toernooien veronderstelt dit dat zij instemmen met deze wijzigingen.

•       Spinomenals gehele aanbod van slotspellen zal deelnemen aan de Grand Holiday-toernooien, met uitzondering van Tennis Champions, Women’s Day, Winners Gold, African Rampage, Kitsune Scrolls Expanded Edition, Ded Moroz. Snegurochka, Story Of Hercules 15 Lines, 100 Lucky Chilies, 88 Fortune Cats, 40 Lucky Fruits en alle spellen met één rol.

•       Spinomenal behoudt zich het recht voor om de Grand Holiday-toernooien of een van de afzonderlijke toernooien op gelijk welk moment voor een onbepaalde periode aan te passen of op te schorten. Een dergelijke aanpassing of opschorting heeft geen invloed op deelnemende spelers, tenzij de aanpassing of opschorting nodig is om fraude of ander onrechtmatig gedrag te beheersen/voorkomen.

•       Als Spinomenal beslist om een van de afzonderlijke toernooien in de Grand Holiday-toernooien te annuleren, dan bepaalt het klassement op de dag van annulering van het toernooi de winnaars van dat toernooi.

•       Indien de interpretatie van de Engelstalige versie van deze algemene voorwaarden door afwijkingen ten gevolge vertalingen verschilt van die van een andere versie van deze algemene voorwaarden, dan heeft de Engelstalige versie voorrang.

•       Bij afwijkingen tussen deze Algemene voorwaarden en de regels die aan de speler verstrekt worden in de toernooimodule, hebben deze laatste voorrang.