loading

Dagelijkse dice toernooien

Beproef je geluk elke dag bij Luckygames met onze 4 dagelijkse toernooien met in totaal €1000 aan geldprijzen. Je kunt ook deelnemen aan ons wekelijkse toernooi met geldprijzen van in totaal €2000.

Zorg ervoor dat u onze toernooipagina regelmatig bezoekt, want er kunnen enkele verrassingen verschijnen.

Inschrijven voor een toernooi

Om deel te nemen aan onze toernooien, klikt u op het huidige toernooi en registreert u zich door op de knop "Registratie" te klikken. U bent nu geregistreerd en uw toegangsbewijs ligt voor u klaar.

Een toernooi spel starten

Wanneer u op de knop "Deelnemen" klikt, begint het toernooi. Probeer met je starttegoed binnen de gegeven speeltijd zoveel mogelijk punten te verzamelen. Hoe meer punten je verdient, hoe hoger je rang in het uiteindelijke klassement.

Waag je kans opnieuw

Zodra uw tegoed op is, verliest uw ticket zijn waarde en ontvangt u uw ranking. U kunt dan de ranglijst en uw totale winst bekijken. In sommige toernooien kan elke speler slechts één keer deelnemen, in andere is er geen limiet op het deelnameniveau.

Wil je nog een keer meedoen aan hetzelfde toernooi?

Dit kan via een nieuwe registratie door een rebuy te kopen om zo je geluk opnieuw te beproeven!

Wanneer je besluit om meerdere keren deel te nemen aan het toernooi, houd je de punten van je eerdere deelname en de plaats in de ranglijst gekoppeld aan deze punten.

Bij elke nieuwe deelname begin je met dezelfde startpunten en dus vanaf 0. De punten van je verschillende deelnames kunnen niet worden verzameld om een ​​hogere eindscore te behalen.

Elke inzending is een aparte gebeurtenis.

Wie is de winnaar?

Tijdens het toernooi kan je het voorlopige klassement raadplegen. De eindrangschikking wordt pas gedaan als het toernooi is afgelopen. Als je op dit moment bovenaan de ranglijst staat, win je de eerste prijs!