loading

Naar de blog

9 augustus 2022

Dit artikel delen:

Win een Xiaomi Roborock S7+ en cash prijzen voor meer dan € 4.000.

🏆 Dice toernooi augustus 2022 🏆

Beproef je geluk in ons dice toernooi en win een Xiaomi Roborock S7+ White stofzuiger of een van de vele geldprijzen die in deze maand augustus 2022 op het spel staan!

  • 💵 Deelname: 5€
  • 💎 Duur: Van 08/01/2022 00:00 tot 08/31/2022 23:59
  • 💎 Toernooispel: Gaming1 Mega Spinner
  • 💎 10 Rebuy's mogelijk
  • 💰 Te winnen prijzen: een Roborock S7+ en meer dan €4000 in cash te verdelen volgens je eindrangschikking

Aantrekkelijke winsten met een lage inzet

De inzet om deel te nemen aan een Lucky Games-toernooi is erg laag. Je doet al mee aan een eendaags toernooi voor slechts € 0,01, terwijl je tot € 250 kunt winnen. Elke speler kan dagelijks aan vier toernooien deelnemen, dus je kunt €1.000 per dag winnen.

Voor toernooien die een hele week duren, is de inzet € 2 en de maximale winst kan oplopen tot € 2.000. Met een Lucky Games-toernooi hoef je maar een klein beetje geld te investeren om te trachten aanzienlijke bedragen te winnen.

Strijd tegen andere spelers

In een online casino speel je meestal individueel. Je vecht echt alleen tegen het spel, wil je een extra uitdaging? Neem in dit geval deel aan een Lucky Games-toernooi, waarin je andere spelers tegenkomt. Zo daag je jezelf uit en geniet je van een nog intenser spel.

Begin met het spelen van een paar demoversies, vind de game die het beste bij je past en stijg naar de eerste plaats!

Meerdere kansen om bovenaan het klassement te eindigen

Het doel van een Lucky Games-toernooi is duidelijk: de top van het klassement bereiken en grote sommen geld winnen. Ben je niet tevreden met je resultaat en denk je dat het beter kan? In dit geval kunt u "rebuys" en "ad-ons" gebruiken. Hiermee kunt u het spel opnieuw starten of extra speeltijd krijgen.

Houd de rankings in de gaten, zeker als je in de topposities bent geëindigd. Zo voorkom je verrassingen aan het einde van het toernooi. Als je merkt dat andere spelers gevaarlijk dichtbij komen naarmate het einde van het toernooi nadert, kun je proberen een betere score te behalen met een rebuy.

Wie is de winnaar?

Tijdens het toernooi kan je het voorlopige klassement raadplegen. De eindrangschikking wordt pas gedaan als het toernooi is afgelopen. Als je op dit moment bovenaan de ranglijst staat, win je de eerste prijs!