loading

Naar de blog

15 maart 2023

Dit artikel delen:

Review van Synot Respin Joker 81 dice slot

Respin Joker 81 Dice van Synot is een spannende videoslot met 4 rollen met Wilds-symbolen, plakkerige respins, een progressieve jackpot met 4 niveaus en een rollover-functie om uw winst te vermenigvuldigen.

Hoe spelen?

Kies uw inzet met behulp van de BET-knop op het spelpaneel en druk vervolgens op de ROLL-knop om de huidige inzet te spelen.

In het geval van een overwinning wordt het gewonnen bedrag weergegeven in het WIN-veld.

Het spel Respin Joker 81 Dice heeft, zoals de naam al doet vermoeden, 81 winlijnen.

De minimale inzet is € 0,10 en de maximale inzet loopt op tot € 25,00 per spel met een maximale winst van 486x de inzet!

Sticky Wilds Re-spins

Review van Synot Respin Joker 81 dice slot

De winnende combinatie met het WILD-symbool activeert Sticky Wild respins en blijft op zijn plaats voor de toegekende respin.

RESPINS gaan door zolang er een nieuw WILD-symbool verschijnt, de respin wordt niet geactiveerd als de rollen gevuld zijn met winnende combinaties.

Winsten worden uitbetaald voor en na elke respin, de uitbetaling en bijbehorende inzetinstellingen voor de respin zijn die van het spel dat de respin heeft geactiveerd.

Uw winst opnieuw inzetten?

Je hebt de mogelijkheid om een ​​maximaal bedrag van € 12.500 te winnen, de inzetfunctie stelt je in staat om je winst mogelijk te vertienvoudigen.

Je zult een kaart moeten kiezen door te raden wat de volgende kaartkleur zal zijn.

Als je de juiste kleur raadt, wordt je winst verdubbeld. Als u de verkeerde kleur kiest, verliest u uw winst en eindigt de BET-functie.

Eigenaardigheid op Synot

U kunt kiezen voor een verlaagde inzet bij het inzetten van uw winst, in feite heeft u de HALF-optie om de helft van uw saldo te crediteren en de rest in het spel te brengen in de weddenschapsfunctie, interessant toch?

De progressieve Jackpot van Synot

Review van Synot Respin Joker 81 dice slot

Synot-spellen hebben een progressieve jackpot met 4 niveaus, elk niveau wordt vertegenwoordigd door een symbool: DIAMOND, GOUD, ZILVER en BRONS.

Elke gespeelde weddenschap verhoogt de waarde van de progressieve jackpotniveaus, berekend op basis van een percentage. Er wordt geen extra bedrag van je afgehouden om deel te nemen!

De jackpot wordt willekeurig geactiveerd zodra de winsten zijn verzameld aan het einde van een enkel spel. Het triggeren van een JACKPOT garandeert een overwinning op een van de progressieve niveaus.

Je wordt naar de JACKPOT-rol gebracht, draai eraan om een ​​van de 4 jackpotniveaus te winnen. Hoe hoger de inzetten, hoe groter de kans dat de jackpotfunctie wordt geactiveerd!

Zodra een jackpot is gewonnen, wordt deze teruggezet naar de nieuwe waarde.

Gewonnen jackpotbedragen kunnen niet worden ingezet met de BET-functie.

SYNOT RESPIN JOKER 81 IN CIJFERS

  • Type spel: dice slot
  • Herverdelingspercentage: 95,06%
  • Aantal rollen: 4 rollen
  • Winst: 81 winlijnen
  • Minimale inzet: € 0,10
  • Maximale inzet: € 25,00
  • Maximale winst: 484x de inzet - € 12.500,00
  • Progressieve Jackpot: Ja, 4 niveaus