loading

Naar de blog

26 januari 2024

Dit artikel delen:

Op avontuur met Fire Lion Dice van Airdice

FIRE LION is een videospeelautomaat met 6 rollen en 25 vaste winlijnen. Het spel bevat MYSTERIESYMBOLEN en FREE SPINS met STICKY WILDS.

Spelregels van de Fire Lion

Een combinatie van drie of meer overeenkomende symbolen over één of meer winlijnen kan een winst vormen. De winsttabel geeft de prijs aan voor elke winstcombinatie volgens het huidige geselecteerde inzetniveau. Normale symboolwinsten worden van links naar rechts verwerkt voor aangrenzende symbolen, vanaf de meest linkerrol. Wanneer u op twee of meer winlijnen wint, wordt alle winst bij elkaar opgeteld.

Alleen de hoogste winlijn per winlijn wordt uitbetaald.

De winst wordt onmiddellijk uitbetaald aan het einde van elke spelronde. Free spins worden gespeeld met hetzelfde inzetniveau als de activerende spin en de inzet kan niet worden gewijzigd tijdens de free spins.

Op avontuur met Fire Lion Dice van Airdice

Wild Symbolen

Wild-symbolen vervangen alle andere symbolen, behalve de mysteriesymbolen. In free spins zijn de wild-symbolen sticky. Dit betekent dat de wild-symbolen op hun plaats blijven totdat de free spins eindigen.

MYSTERIESYMBOOL

Mysteriesymbolen kunnen tijdens elke spin in het basisspel willekeurig verschijnen. Ze zijn gemarkeerd met een vraagteken en veranderen na de spin willekeurig in een van de spelsymbolen.

Op avontuur met Fire Lion Dice van Airdice

Free Spins or gratis bonus spellen

De free spins starten met 6 of meer Fire Lion-wild-symbolen. De wild-symbolen geven verspreide free spins.

Alle WILD-symbolen zijn sticky tijdens de free spins.

 • Free spins starten met 3 spins op de spinteller.
 • Elke draai verlaagt de spinteller met 1.
 • Rollen hebben alleen BLANCO of WILD-symbolen.
 • Elke keer dat er een nieuw WILD-symbool verschijnt, wordt de spinteller gereset naar 3.

Wanneer de teller 0 bereikt, wordt de speler beloond met een speciale SYMBOL SPIN die alle spelsymbolen bevat. Na de SYMBOL SPIN, eindigen de free spins.

Als het scherm gevuld is met WILD-symbolen, wordt de speler beloond met 25x de winst van een 6-of-a-kind WILD-symbool.

De Extras op Fire Lion: Bonusaankoop

Op avontuur met Fire Lion Dice van Airdice

OPMERKING: Niet op alle gebieden beschikbaar.

De speler kan speciale extra('s) kopen in het hoofdspel. De aankoopopties zijn beschikbaar in het menu met extra's.

 • Als u de LION BOOST activeert, wordt de kans op WILD-symbolen groter. Dit kost 2x de inzet per spin. De LION BOOST blijft actief na de aankoop. De speler kan hem deactiveren door op de DEACTIVEREN-knop te drukken. De theoretische RTP bij aankoop van de LION BOOST is 95,9%. De RTP wordt bepaald door middel van wiskundige analyse en wordt geverifieerd met 50 miljoen gesimuleerde runs.
 • Het kopen van de FREE SPINS lanceert regelmatige free spins met 6 initiële sticky wilds. De functie kost 40x de inzet. De theoretische RTP bij aankoop van de FREE SPINS is 95,9%. De RTP wordt bepaald door middel van wiskundige analyse en wordt geverifieerd met 50 miljoen gesimuleerde runs.
 • Het kopen van de LION SPINS lanceert regelmatige free spins met 12 initiële sticky wilds. De functie kost 100x de inzet. De theoretische RTP bij aankoop van de LION SPINS is 96,1%. De RTP wordt bepaald door middel van wiskundige analyse en wordt geverifieerd met 50 miljoen gesimuleerde runs.

Fire Lion Dice in cijfers

 • Soort spel: videodobbelslot
 • Herverdelingspercentage: 95,50%
 • Aantal speelplaatsen: 6x4 slot
 • Winlijnen: 25
 • Inzetten: van € 0,05 tot € 25
 • Maximale winst: tot 750x de inzet of € 18.750,00!
 • Kenmerken: Gratis spins, Wild-symbool, Mysteriesymbool, Bonusaankoop
 • Jackpot: Nee
 • Volatiliteit: Gemiddeld 5/10

Of je nu een liefhebber bent van dobbelspelletjes of gewoon op zoek bent naar een flamboyante spelervaring, “Fire Lion Dice” van Airdice op Luckygames.be is de essentiële keuze.

Dompel jezelf onder in de wervelwind van vlammen, ontdek de kracht van de Vuurleeuw en verken de mogelijkheden om te winnen in dit gloeiende spel. Sluit je aan bij het feest op Luckygames.be en laat “Fire Lion Dice” het vuur van geluk en avontuur aansteken. De vlammen van het fortuin wachten op je!