loading

Naar de blog

14 mei 2024

Dit artikel delen:

Ontdek het 777 Win Spinner dicespel van Airdice

“777 Win Spinner” van Airdice neemt je mee terug naar de gouden eeuw van klassieke slots met zijn retro symbolen en vintage sfeer. Kleurrijke graphics en retro-geluidseffecten creëren een authentieke sfeer die je meteen meeneemt naar een traditioneel casino.

Om in dit spel te slagen is strategisch denken noodzakelijk. Door elke zet zorgvuldig te overwegen, vergroot je de kans om te winnen.

Er zijn verschillende strategieën die kunnen worden gebruikt om dit spel aan te pakken. Voor degenen die op zoek zijn naar een solide startpunt, is hier een algemene strategie voor effectief spelen.

Hoe spelen op 777 Win Spinner ?

 • Het verbreken van een vak betekent het plaatsen van de tweede of derde kolom dobbelstenen, zodat er geen verbindingen zijn. Een verbroken vak kan geen punten meer opleveren. Het verbreken van een vak moet zo worden gedaan dat het spel nog steeds kan worden gewonnen.
 • Een vol vak (oftewel 9 gelijke, 9 van hetzelfde symbool in een vak) is zeer waardevol. Probeer volle balken (kolommen met drie gelijke symbolen) in een leeg vak te plaatsen.
 • Het hebben van 3 of 4 winnende velden geeft puntenvermenigvuldigers, wat een geweldige manier is om je score te verbeteren.
 • U heeft minimaal 100 punten nodig om te winnen. Elke zet moet zo worden gedaan dat het spel nog steeds gewonnen kan worden.

Strategische stappen

 1. Een bonus is zeer waardevol - beschouw verbonden bonusdobbelstenen als waardevoller dan de meeste dobbelsteenverbindingen van 40 en 20 punten.
 2. Een vol vak is zeer waardevol - beschouw volle balken en de kans op een vol vak als waardevoller dan de meeste dobbelsteenverbindingen van 40 en 20 punten.
 3. Vermijd dobbelsteenverbindingen van 20 punten totdat u minstens 40 punten heeft gescoord.
 4. Overweeg het verbreken van een potentiële bonus of een vol vak als u er 60 punten of meer mee kunt scoren, zolang het spel daarna nog steeds kan worden gewonnen.
 5. Overweeg pas later in het spel het verbreken van een potentieel vol vak voor verbindingen met meerdere dobbelstenen die kunnen leiden tot 60 punten. Geef vroeg in het spel prioriteit aan potentieel voor een vol vak.
 6. Wanneer er geen mogelijke verbindingen zijn
  undefinedundefinedundefined

Volg tijdens Mystery Games de normale stappen, met de volgende kanttekeningen:

 1. Beschouw bonusdobbelstenen en potentieel voor een vol vak als minder waardevol. Streef ernaar om eerst 100 punten te scoren.
 2. Meer dan 100 punten scoren levert geen extra beloning op.
Ontdek het 777 Win Spinner dicespel van Airdice

Scorevermenigvuldigers en bonussen

 • Als u 3 winnende velden hebt, krijgt u een puntenvermenigvuldiger van 1,5x.
 • Als u 4 winnende velden hebt, stijgt de puntenvermenigvuldiger tot 2x.
 • Als u een vak vult met 9 dezelfde symbolen, scoort u 200 extra punten.

De Extra functie of bonus aankoop

OPMERKING: Niet beschikbaar in alle regio's.

De speler kan speciale extra('s) kopen in het hoofdspel. De aankoopopties zijn beschikbaar in het venster Extras.

 • Het kopen van de Extra in het bonusspel garandeert dat de bonusfunctie Spinner Bonus gewonnen wordt tijdens de ronde. De totale kosten zijn 30 x de inzet. Een van de vakken is gereserveerd voor bonusdobbelstenen, maar de rest van de hoofdspelronde wordt normaal gespeeld.
 • Het activeren van de 3X Bonus Chance Boost verhoogt de kans om de bonusfunctie Spinner Bonus te winnen met 200%. De totale kosten per spelronde zijn 2 x de inzet. Deze Extra blijft actief totdat de speler deze deactiveert door op de knop DEACTIVEREN te drukken.
 • Het activeren van de 10X Bonus Chance Boost verhoogt de kans om de bonusfunctie Spinner Bonus te winnen met 900%. De totale kosten per spelronde zijn 5 x de inzet. Deze Extra blijft actief totdat de speler deze deactiveert door op de knop DEACTIVEREN te drukken.

Bonus Functie: Spinner Bonus

Plaats drie Bonus-symbolen op een horizontale of diagonale lijn om de Spinner Bonus te activeren (ook wel de Bonus-functie genoemd).

In deze Bonus-functie draait de speler aan een rad en accepteert het resultaat of weigert het. Er zijn vijf draaipogingen, waarna het laatste resultaat moet worden geaccepteerd.

De mogelijke prijzen in de Spinner Bonus zijn

 • Punten: 100, 150, 200, 250, 250, 300, 400, 500, 600, 700, 900, 1000.
 • 3, 5, 10 of 50 Mystery Games

Na afloop van de Bonus-functie worden alle puntenprijzen toegevoegd aan het resultaat van het hoofdspel en tellen mee voor de totale winst van de spelronde. De winst van 50 Mystery Games kan niet worden afgewezen.

De Spinner Bonus kan één keer per spelronde worden geactiveerd.

Ontdek het 777 Win Spinner dicespel van Airdice

Bonus Functie: Scatter Bonus

De Scatter Bonus wordt geactiveerd door drie symbolen met het SCATTER BONUS-SYMBOOL (scatter) ergens in de vakken te plaatsen. De speler drukt op de stopknoppen om de raden te stoppen. Het resultaat van het prijzenrad wordt vermenigvuldigd met het resultaat van het vermenigvuldigingsrad. De winst van de Scatter Bonus wordt aan het einde van de spelronde uitbetaald.

De mogelijke prijzen in de Scatter Bonus zijn

 • Geld: 2, 3, 5, 6, 8, 10 × inzet
 • 1 Mystery Game

Scatter Bonus-prijzen worden willekeurig met 1, 5, 10, 15, 20, 25 of 30 vermenigvuldigd als er extra geld in de vaardigheidssaldoprijzenpot zit, zodat de maximale geldprijs 300 × inzet wordt en de maximale prijs voor Mystery Games uitkomt op 30 Mystery Games.

Wanneer Extra's actief zijn, is de Scatter Bonus-vermenigvuldiger willekeurig en wordt niet beïnvloed door de vaardigheidssaldoprijzenpot.

Ontdek het 777 Win Spinner dicespel van Airdice

Les Mystery Games

Tijdens Mystery Games zijn alle prijzen in de prijzentabel van het hoofdspel de hoofdprijs van 100 x de inzet waard. Er zijn minimaal 100 punten nodig om te winnen. Een geldprijs activeert niet de winst van 100 x de inzet.

Mystery Games zijn geen gratis rondes: voor elk Mystery Game moet u dezelfde inzet plaatsen als de ronde waarin u deze won. Tijdens Mystery Games kunnen inzetten niet worden gewijzigd. Mystery Games starten in de ronde na de ronde waarin ze gewonnen werden.

In dit spel kunnen Mystery Games worden gewonnen via de Spinner Bonus of de Scatter Bonus.

Het spel 777 Win Spinner in cijfers

 • Soort spel: dicespel, plaatsing van de dobbelstenen
 • Winlijnen: 5
 • Bonus: Spinnerbonus, Multiplier, Mystery Games en Scatterbonus
 • Jackpot: Nee
 • Inzetten: van € 0,10 tot € 25
 • Maximale vermenigvuldiger: 400x de spelinzet
 • Maximale winst: € 20.000
 • Mystery Games: 3 tot 50 in Spinnerbonus; van 1 tot 30 in Scatter Bonus
 • Volatiliteit: hoog (8/10)
 • Uitbetalingspercentage: 96,0%
 • Gamelancering: 7 mei 2024

Duik in de actie op Luckygames.be:

Of je nu een fan bent van klassieke slots of gewoon op zoek bent naar een nostalgische spelervaring, "777 Win Spinner" op Luckygames.be is een must-play.

Dompel jezelf onder in de retrowereld van dit boeiende spel, ontdek de genereuze beloningen die je te wachten staan ​​en laat je meeslepen door de opwinding van de klassieke gameplay. Ga vandaag nog mee op avontuur op Luckygames.be en draai de rollen voor fantastische winsten met “777 Win Spinner”.

Geluk ligt binnen handbereik!