loading

Naar de blog

10 oktober 2022

Dit artikel delen:

Mirror Jackpot: een mysterieus dice spel met spiegeleffect

De Mirror Jackpot is anders dan de meeste dobbelspellen. Het bestaat uit vier rasters, maar je plaatst je dobbelstenen maar in drie ervan. Dit komt omdat het eerste raster automatisch wordt weerspiegeld in het vierde - vandaar de naam Mirror Jackpot.

Je winst uit de eerste grid telt dus dubbel! Wat betreft de Crazy Spin-bonusronde, deze geeft je een extra kans om te winnen. Droom je van de jackpot? Ontdek hier hoe je hem ontgrendeld!

Hoe de Mirror Jackpot winnen?

Mirror Jackpot: een mysterieus dice spel met spiegeleffect

Het grote voordeel van dit dobbelspel is het spiegelraster: een overwinning in het eerste raster levert direct winst op in het spiegelraster! Als je drie bonusdobbelstenen (met een Chinees pictogram) in een horizontale of diagonale positie op een rij zet, ontgrendel je twee bonusspellen tegelijk.

Deze Crazy Spins bieden je de kans om Mystery-spellen te winnen - spellen waarmee je tot honderd keer je inzet kunt verdienen - of om de jackpot te winnen.

Crazy Spin-bonusronde: twee keer zoveel plezier

De Crazy Spin-bonusronde begint in het eerste raster. De kolommen bewegen in een razend tempo; als je een winnende combinatie vormt, gaat het spel verder. De eerste prijs is toegang tot de Mystery games. De Mirror Jackpot limiet is vastgesteld op 500 euro.

De jackpot is verborgen in het spiegelraster. In de tweede Crazy Spin-bonusronde worden de mysteriedobbelstenen opzij gezet en vervangen door jackpotsymbolen. Als je er drie op een rij zet, win je een bijzonder hoog bedrag.

Haal het beste uit het spiegelraster

Mirror Jackpot: een mysterieus dice spel met spiegeleffect

Als je slim speelt op het Mirror Jackpot spel, heb je een grotere kans om te winnen. De dobbelstenen worden automatisch gegenereerd, het is aan jou om te beslissen in welke kolom je ze plaatst. Het is beter om je bonussymbolen op te slaan voor het eerste raster. Zo haal je het maximale uit de Mirror Grid en verdubbel je in een mum van tijd je punten en bonussen.

Tip: hoe meer je inzet, hoe groter de kans dat je een Mystery-spel krijgt.

Maar verlies de andere roosters niet uit het oog! Als je negen identieke dobbelstenen in een raster plaatst, verdien je 200 punten. Een combinatie in drie of vier rasters zal uw winst vermenigvuldigen.