loading

Naar de blog

3 oktober 2023

Dit artikel delen:

Katie Combs – Riches of the Lost City dice spel

Spelregels

Een spelronde wordt gestart met de startknop of met toetsenbord-sneltoetsen, waarbij het spel begint met het geselecteerde inzetniveau dat is aangegeven bij de Inzet. Tijdens een spelronde kunnen inzetten niet worden gewijzigd.

Een spelronde bestaat uit 12 zetten van de speler. Elke zet bestaat uit het plaatsen van een kolom van 3 willekeurige dobbelstenen in een van de vier beschikbare vakken. Een spelronde is voltooid zodra alle 12 zetten zijn uitgevoerd. Na afloop van de spelronde worden eventuele verdiende punten toegekend en uitbetaald volgens de prijzentabel. De volgende spelronde kan dan worden gestart.

U wint punten door 3 gelijke dobbelsymbolen in een horizontale of diagonale lijn te plaatsen. Verschillende dobbelsymbolen hebben verschillende puntenwaarden, waarbij minder vaak verschijnende dobbelsymbolen hogere puntenwaarden hebben. Voor de minimumprijs zijn minimaal 100 punten nodig.

Scorevermenigvuldigers en bonussen

 • Als u in 3 vakken punten scoort, krijgt u een vermenigvuldigingsfactor van 1,5x.
 • Als u punten scoort in 4 vakken, stijgt de puntenvermenigvuldiger tot 2x.
 • Als u een vak vult met 9 gelijke symbolen, dan krijgt u 200 extra punten.

Mystery Games

Tijdens Mystery Games zijn alle prijzen in de prijzentabel van het hoofdspel de hoofdprijs van 100 x de inzet waard. Er zijn minimaal 100 punten nodig om te winnen. Een geldprijs activeert niet de winst van 100 x de inzet.

Mystery Games zijn geen gratis rondes: voor elke Mystery Game moet u dezelfde inzet plaatsen als de ronde waarin u deze won. Tijdens Mystery Games kunnen inzetten niet worden gewijzigd. Mystery Games starten in de ronde na de ronde waarin ze gewonnen werden.

 • In dit spel kunnen Mystery Games worden gewonnen met de Schatkluisbonus en de Gold Compass Bonus

Strategie hoofdspel

Katie Combs – Riches of the Lost City dice spel

Om te slagen in dit spel, is strategisch denken nodig. Zorgvuldig overwegen van elke zet resulteert in een grotere winstkans.

Er zijn verschillende strategieën die kunnen worden gebruikt om dit spel aan te pakken. Voor degenen die op zoek zijn naar een solide startpunt, is hier echter een algemene strategie voor effectieve gameplay.

Algemene instructies

 • Het verbreken van een vak betekent het plaatsen van de tweede of derde kolom dobbelstenen, zodat er geen verbindingen zijn. Een verbroken vak kan geen punten meer opleveren. Het verbreken van een vak moet zo worden gedaan dat het spel nog steeds kan worden gewonnen.
 • Een vol vak (oftewel 9 gelijke, 9 van hetzelfde symbool in een vak) is zeer waardevol. Probeer volle balken (kolommen met drie gelijke symbolen) in een leeg vak te plaatsen.
 • Punten scoren in 3 of 4 vakken kent puntenvermenigvuldigers toe, wat een geweldige manier is om de score te beïnvloeden.
 • U heeft minimaal 100 punten nodig om te winnen. Elke zet moet zo worden gedaan dat het spel nog steeds gewonnen kan worden.

Strategische stappen

Een bonus is zeer waardevol - beschouw verbonden bonusdobbelstenen als waardevoller dan de meeste dobbelsteenverbindingen van 40 en 20 punten.

Een vol vak is zeer waardevol - beschouw volle balken en de kans op een vol vak als waardevoller dan de meeste dobbelsteenverbindingen van 40 en 20 punten.

Vermijd dobbelsteenverbindingen van 20 punten totdat u minstens 40 punten heeft gescoord.

Overweeg het verbreken van een potentiële bonus of een vol vak als u er 60 punten of meer mee kunt scoren, zolang het spel daarna nog steeds kan worden gewonnen.

Overweeg pas later in het spel het verbreken van een potentieel vol vak voor verbindingen met meerdere dobbelstenen die kunnen leiden tot 60 punten. Geef vroeg in het spel prioriteit aan potentieel voor een vol vak.

Wanneer er geen mogelijke verbindingen zijn

 • Plaats de kolom in een leeg vak als het spel daarna nog kan worden gewonnen.
 • Als er geen lege vakken zijn, verbreekt u het minst waardevolle vak en beschermt u het bonuspotentieel.
 • Als er al kansloze vakken zijn, blijft u ze vullen voordat u een nieuwe verbreekt.

Volg tijdens Mystery Games de normale stappen, met de volgende kanttekeningen:

Beschouw bonusdobbelstenen en potentieel voor een vol vak als minder waardevol. Streef ernaar om eerst 100 punten te scoren.

Meer dan 100 punten scoren levert geen extra beloning op.

Bonusfunctie: Schatkluisbonus

Katie Combs – Riches of the Lost City dice spel
 • Plaats drie bonussymbolen op een winlijn om de Schatkluisbonus te activeren.

Door op de startknop te drukken, start de speler de loterij-animatie van 18 afzonderlijke cellen. Aan het begin van de Schatkluisbonus heeft de speler 3 pogingen. Na elke ronde die resulteert in een winst, wordt het aantal pogingen gereset naar 3. Rondes zonder winst verminderen de pogingen met één.

Een cel die iets heeft gewonnen, wordt vergrendeld en is niet meer geanimeerd. Ontgrendelde cellen worden automatisch geanimeerd na de eerste ronde. Nadat er geen pogingen meer over zijn of als de speler iets heeft gewonnen in elk van de 18 cellen, wordt het hoofdspel hervat.

De mogelijke prijzen in de Schatkluisbonus zijn

 • Punten: 100, 150, 200, 250, 300, 400, 500, 700, 800, 1000
 • Mystery Games: 1, 2, 3, 5, 7, 10, 25
 • Geld (x inzet): 5x, 10x, 25x, 50x, 100x, 900x

Na afloop van de Schatkluisbonus eindigt, worden puntenprijzen opgeteld bij het resultaat van het hoofdspel en meegeteld voor de totale winst van de spelronde.

De Schatkluisbonus kan maar één keer per spelronde worden geactiveerd.

Bonusfunctie: Gold Compass Bonus

Katie Combs – Riches of the Lost City dice spel

De Gold Compass Bonus wordt geactiveerd door vier met het GOLD COMPASS-SYMBOOL (Scatter) gemarkeerde symbolen waar dan ook in de vakken te plaatsen.

De speler krijgt een rad te zien dat automatisch draait en een van de mogelijke prijzen toekent. Mogelijke prijzen staan vermeld aan de linkerkant van de draaianimatie en zijn

 • Geld (x inzet): 1x, 2x, 10x, 25x
 • 1 Mystery Game

Gold Compass Bonus-prijzen worden vermenigvuldigd met 1–10, afhankelijk van de hoeveelheid extra geld in de vaardigheidssaldoprijzenpot, waardoor de maximale geldprijs 250 x de inzet wordt. De maximale Mystery Games-prijs is 10 Mystery Games. De Gold Compass Bonus-winst wordt aan het einde van de spelronde uitbetaald.

Vaardigheidssaldo prijzenpot

De vaardigheidssaldoprijzenpot verzamelt alle winsten die verloren zijn gegaan als gevolg van suboptimaal spel en verdeelt ze als Gold Compass Bonus-prijzen, om ervoor te zorgen dat de geadverteerde algehele RTP wordt bereikt, ongeacht de strategie van de speler. De prijzenpot wordt eerlijk verdeeld onder alle spelers met hetzelfde inzetniveau en dezelfde valuta.

De vermenigvuldiger op de Gold Compass Bonus stijgt naarmate de vaardigheidssaldoprijzenpot groeit. Een grotere vaardigheidssaldoprijzenpot vergroot ook de kans op het activeren van de Gold Compass Bonus met vier Scatter-symbolen.

Koopfunctie

 • OPMERKING: niet beschikbaar in alle regio's.
 • De speler kan de knop KOOPFUNCTIE in het hoofdspel gebruiken om de TREASURE VAULT BONUS te kopen.
 • Het gebruik van de KOOPFUNCTIE garandeert het winnen van de Bonus-functie tijdens de ronde. De totale kosten zijn 30 x de inzet. Een van de vakken is gereserveerd voor bonus-dobbelstenen, maar de rest van de hoofdspelronde wordt normaal gespeeld.

Katie Combs Riches of the Lost City in cijfers

 • Soort spel: plaatsing van de dobbelstenen, dicespel
 • Licentie: B+
 • Herverdelingspercentage: 95,5%
 • Volatiliteit: gemiddeld (5/10)
 • Minimale inzet: € 0,25
 • Maximale inzet: € 25,00
 • Maximale winst: € 25.000,00 (exclusief jackpot)
 • Bonussen: punten, mysteries, hold & win en multipliers
 • Maximale vermenigvuldiger: x100
 • Jackpot: Nee