loading

Naar de blog

8 juli 2022

Dit artikel delen:

Infinity Dice spelen? Ontdek de regels en beste strategie

Drie gelijke symbolen naast elkaar zetten, horizontaal of diagonaal: dat is de basis voor Infinity Dice spelen. Het spel is met andere woorden eenvoudig, maar wel bijzonder chic. Bovendien maak je in deze dice game kans op een indrukwekkende winst. Ontdek de spelregels en de beste strategie.

Luxueuze dice game

De luxueuze uitstraling van Infinity Dice, met zijn glossy dobbelstenen en verfijnde effecten, vertaalt de weelde van een casino-omgeving probleemloos naar je scherm. En je dobbelsteenavontuur is niet eens zo moeilijk!

· Bepaal je inzet via de knop met die titel.

· Klik op ‘start’ om te Infinity Dice te spelen.

· Plaats de kolom van drie dobbelstenen in één van de vier speelvelden (het voorgestelde speelveld licht op).

· Scoor punten door drie identieke symbolen diagonaal of horizontaal op een rij te zetten.

· Activeer de bonusfunctie met drie Infinity Bonus-symbolen op een rij. Je herkent deze bijzondere dobbelstenen aan de liggende 8 die erop staat.

Vijf kansen in het bonusspel

In het bonusspel win je een geldprijs, een aantal punten of – dé sleutel tot de hoogst mogelijk winst – vijftien Mystery-games.

· Je hebt vijf kansen; het resultaat van je laatste spin telt.

· Accepteer je beloning of probeer opnieuw. Je kunt met andere woorden het resultaat waar je niet tevreden over bent, gewoon weigeren.

Infinity Dice spelen: handige tips

· Gebruik de hulp van het spel om goed te weten waar je aan toe bent.

· Ken de waarde van elke dobbelsteen. Zo is het roze exemplaar maar 20 punten waard, terwijl de groene met het Chinese teken goed is voor maar liefst 120 punten.

· Probeer zo veel mogelijk combinaties te maken. Bij punten in drie speelvelden krijg je anderhalf keer je score, terwijl je score verdubbelt als je punten hebt in vier speelvelden.

· Geniet er volop van: de chique spelomgeving brengt je helemaal tot rust.

Speel Infinity Dice bij Lucky Games

Klaar voor een potje Infinity Dice? Begin te spelen bij Lucky Games! Test het spel eerst uit in een demoversie voordat je aan het echte dobbelavontuur begint.