loading

Naar de blog

10 juni 2022

Dit artikel delen:

Gaming1 Mega Spinner Jackpot - Review en mening

Mega Spinner Dice Game: jackpot met een hoog glamourgehalte

Mega Spinner is een klassieker in ons online casino. Deze dice game biedt je een unieke spelervaring: het lijkt wel of je meespeelt in een tv-show! Mega Spinner zit namelijk vol verrassingen, zoals een bonus die uit de lucht kan vallen, zelfs als je geen punten hebt verdiend.

En natuurlijk is er de jackpot waarmee je tot wel 25.000 euro kunt winnen. Lees hier hoe de jackpot valt bij Mega Spinner.

Zo win je de jackpot bij Mega Spinner

Bij Mega Spinner maak je kans op de jackpot in het Triple Wheel-bonusspel. Je krijgt geen drie bonuswielen te zien, maar één rad dat uit drie delen bestaat. Het buitenste deel bepaalt het aantal punten en het tweede legt de vermenigvuldiger vast. De middelste ring toont uiteindelijk hoeveel Mystery-spelletjes je wint.

Dat zijn bonusspellen waarmee je tot honderd keer je inzet kunt winnen.

Hoe je dan de jackpot binnenhaalt? Op elk deel van het bonuswiel vind je letters van het woord ‘jackpot’ terug. Als die perfect uitlijnen en ‘JACK-PO-T’ vormen, win je de hoogst mogelijke prijs. Bij Mega Spinner is dat maar liefst 2.000 keer je inzet, met een maximum van 25.000 euro!

Mega Spinner: strategie en geluk gaan hand in hand

Als je de juiste strategie gebruikt in het basisspel van Mega Spinner, krijg je toegang tot deze wervelende bonus. Je speelt op vier roosters met negen vakjes, waarin je dobbelstenen moet plaatsen. Het doel van Mega Spinner is om horizontaal en/of diagonaal gelijke symbolen te verkrijgen. Dat ligt deels in de handen van het spel, want de dobbelstenen worden automatisch gegenereerd (per drie).

Maar ook je tactiek is van belang om zo veel mogelijk winnende combinaties te maken. Lees zeker onze tips voor meer spelplezier en een hogere winst.

Kies voor een adrenalinerush: ontdek al onze jackpots

Probeer Mega Spinner vandaag nog uit. Misschien word jij wel onze volgende winnaar! We raden je aan om eerst een demoversie te spelen, zodat je het spelverloop en de winnende combinatie goed begrijpt voordat je geld inzet. Zijn dice slots eerder jouw ding? Bekijk al onze jackpots en vind het spel dat jou het beste ligt.

Lees onze reviews en ontdek handige tips om het maximum uit je inzet te halen.

  • Herverdelingspercentage: 95.80%
  • Minimum Inzet: 0,25 €
  • Maximum Inzet: 15,00 €
  • Maximum Winst: 25.000 €

Onze mening over de Mega Spinner jackpot

Het Mega Spinner-jackpotspel van Gaming1 is eenvoudig maar effectief. De graphics zijn klassiek en doen je misschien denken dat er niets gebeurt in dit dobbelspel, maar wees daar niet van verzekerd!

Zodra de 3 bonussymbolen zijn uitgelijnd, zullen de spanning en actie op hun hoogtepunt zijn, aangezien je aan het rad van fortuin kunt draaien en een jackpot van maximaal € 25.000 kunt winnen.

Het Mega-spinnerspel is snel en vloeiend, er worden u veel verschillende inzetten aangeboden van € 0,25 tot € 15, met als bijzonderheid dat u een enorme jackpot kunt winnen met een inzet van € 15. Je kunt meer dan 1600 keer je initiële inzet winnen!

Helaas (of gelukkig voor jou) wordt de Mega Spinner jackpot een beetje gemeden door spelers omdat de te winnen bedragen vast zijn in vergelijking met sommige van de andere progressieve jackpots die beschikbaar zijn op Luckygames.

Minder spelers dus meer kans voor jou om te winnen? Veel succes en plezier!