loading

Naar de blog

9 juni 2022

Dit artikel delen:

Gaming1 88 Mystery Dice - Review en mening

Waag je kans en ga voor de ultieme mysteries!

Win tot 88 mysterierondes met dit nieuwe Gaming1 dice spel!

Bereid je voor om geboeid te worden, want 88 MYSTERY DICE viert het Jaar van de TIJGER en viert eveneens dat het het eerste dobbelspel is dat is ontworpen voor portretmodus.

Evolueer tussen de 3 hectische raderen van fortuin vol met mysterieuze sectoren.

Een spannend spel en een bonus waarbij je altijd wint!

VERLOOP VAN HET BONUS SPEL

Lijn 3 bonussymbolen uit in een van de rasters en krijg toegang tot het bonusspel. In het bonusgedeelte win je punten of Mystery games. Er kan slechts één bonus per raster worden geactiveerd.

Tijdens het bonusspel blijft de inzet identiek aan het spel dat de bonus activeerde.

Gaming1 88 Mystery Dice - Revue et avis

DOE EEN WENS!

Start het spel en draai aan de wielen. Het spel gaat door totdat een prijs is geselecteerd. Door een pijl te krijgen, kunt u naar het volgende binnenste wiel gaan en zo naar betere prijzen gaan. Wanneer je een prijs tegenkomt in Mystery, dan is deze gewonnen.

Als je 1 mysterie in het eerste wiel krijgt, biedt het spel je aan om het weer in het spel te brengen. Als je het laatste opgeeft, rol je de wielen opnieuw. U heeft dan een extra kans om uw beklimming voort te zetten en een betere prijs te krijgen. Anders verdien je 100 punten.

Als je 3 opeenvolgende pijlen wint, bereik je het midden van het wiel voor een winst van 88 Mystery games!

WINNENDE LIJNEN

Het principe van het spel bestaat uit het plaatsen van meerdere kolommen van 3 dobbelstenen in de rasters van het spel om horizontale of diagonale lijnen van identieke dobbelstenen te vormen. Je verdient een aantal punten ten opzichte van de waarde van de uitgelijnde dobbelstenen zoals aangegeven in de Puntentabel.

Kies het bedrag van uw inzet om een ​​spel te starten. Zodra het juiste bedrag is geselecteerd, drukt u op de PLAY-knop om het spel te starten.

VOORDELEN

  • Het totaal aantal punten wordt vermenigvuldigd met 1,5 wanneer u winnende lijnen vormt in 3 verschillende rasters.
  • Het totaal aantal punten wordt vermenigvuldigd met 2 wanneer u winnende lijnen vormt in de 4 rasters.
  • Je verdient 200 extra punten als je een raster vult met 9 identieke symbolen.
  • De 7 dobbelstenen zijn WILD en vervangen alle dobbelstenen om een ​​winnende combinatie te vormen, zelfs de bonusdobbelstenen!

DE MYSTERY GAMES

Een "Mystery"-spel is een speciaal spel waarin u de maximale winst behaalt, ongeacht de puntenreeks die u bereikt!

De maximale winst die je kunt winnen in een spel is 100x je inzet.

  • Herverdelingspercentage : 96,00%
  • Minimum Inzet : 0,10 €
  • Maximum Inzet : 25,00 €
  • Max Winst : 2500€ + 3 Mystery beurten of Mystery Jackpot !

Onze mening over de 88 Mystery Dice van Gaming1

Dit nieuwe Gaming1-dobbelspel brengt een beetje waanzin in de dobbelspellen die we allemaal kennen. Inderdaad, je zult je geluk kunnen testen in dit spel dat eruitziet als een Chinees theater!

Gebruik de WILD dobbelstenen kolommen verstandig om je lot te forceren. Ga door de deur van geluk en duik in het hart van de actie door 3 bonusdobbelstenen op één lijn te brengen. Draai aan de wielen, pak de pijlen en krijg toegang tot steeds grotere prijzen. Vecht je een weg naar het hart van de bonus: een prachtig juweel met een waarde van 88 mysterie beureten!

Je krijgt maar één Mystery-spel? Niets is verloren, zet het weer in het spel en probeer opnieuw toegang te krijgen tot het volgende wiel. Wat er ook gebeurt, je verdient altijd minimaal 100 punten!

Zoals je zult hebben begrepen, gaat Gaming1 een beetje buiten de gebaande paden met dit nieuwe dobbelspel. Symbolen met een Aziatisch thema, een bonus met verschillende raderen van fortuin, een ENORME jackpot voor mysteriespellen en een WILD dobbelsteen die elk ander symbool vervangt om uw winsten te laten exploderen. Houd er rekening mee dat het 7 WILD-symbool ook het bonussymbool kan vervangen!

Het herverdelingspercentage is niet gepubliceerd, maar het leek ons ​​in de normen van dobbelspellen, de minimale inzet is € 0,10 en de maximale inzet € 25, alle spelers zullen dus hun plezier vinden met maximale winsten tot € 2500 per spel en een hoop mysteriespellen!

CONCLUSIE

De wind waait de goede kant op voor liefhebbers van dobbelspellen met de 88 Mystery Dice, een verrassende en leuke nieuwe toevoeging aan het Gaming1-spelaanbod met een nieuwe WILD-dobbelsteen om je winsten te vermenigvuldigen, probeer het zeker snel uit!