loading

Naar de blog

24 januari 2023

Dit artikel delen:

EGT Dice Of Magic geweldig dice slot spel

Tovenaars en eenhoorns zijn in overvloed aanwezig in het fantasieslotspel Dice of Magic van EGT (Amusenet Interactive).

Ontdek het ongelooflijke magische koninkrijk met een mysterieuze jackpot van vier niveaus, draaiende rollen en zelfs een rollover-functie van uw winst in de vorm van een gok.

Alle uitbetalingen worden gedaan van links naar rechts op aangrenzende rollen, op de geselecteerde lijnen, te beginnen met de meest linkse rol, behalve voor Scatters.

Scatterwinsten worden opgeteld bij winlijnwinsten.

De toppling reels functie

EGT Dice Of Magic geweldig dice slot spel

Wanneer een lijn wint, verdwijnen de winnende symbolen als bij toverslag en de symbolen erboven dalen af ​​en vervangen ze om uw winst mogelijk nog meer te verhogen!

De TOPPLING REELS FEATURE gaat door totdat er geen winnende combinaties meer op het scherm verschijnen. Als u het spel op minder dan 25 lijnen speelt, verdwijnen ook winnende combinaties gevormd op inactieve lijnen, maar wordt er geen winst voor uitbetaald.

Gratis Spins op de Dice Of Magic

3 Scatters eender waar op de 1e, 2e, 3e ontgrendelen 7 GRATIS SPINS.

7 GRATIS SPINS kunnen ook op mysterieuze wijze worden geactiveerd tijdens een spel dat geen GRATIS SPINS activeert.

In het geval dat de GRATIS SPELEN opnieuw worden geactiveerd, wint de speler 7 nieuwe GRATIS SPELEN die worden toegevoegd aan het huidige aantal GRATIS SPELEN. GRATIS SPINS kunnen alleen opnieuw worden geactiveerd met Scatters-symbolen.

GRATIS SPINS kunnen niet op mysterieuze wijze worden geretriggerd. Tijdens GRATIS SPINS wordt een alternatieve rollenset gebruikt.

Wilds-symbolen

Vervangt alle symbolen behalve Scatters. Het WILD-symbool verschijnt alleen op de 2e, 3e, 4e en 5e rol.

Durf jij je winst te verdubbelen?

EGT Dice Of Magic geweldig dice slot spel

Om winst van minder dan 350 te verdubbelen, drukt u op de DARE-knop en selecteert u ROOD of Zwart. Als de ROOD/ZWART keuze juist is, wordt het inzetbedrag verdubbeld (x2). Als de keuze ROOD/ZWART onjuist is, gaat het bedrag verloren en is het spel afgelopen.

De progressieve jackpot cards

JACKPOT CARDS is een mysterieuze jackpot met vier niveaus. Elk niveau van de mysterieuze jackpot wordt geïllustreerd door een van de 4 soorten speelkaarten: klaveren (1e niveau), ruiten (2e niveau), harten (3e niveau), schoppen (4e niveau en de hoogste waarde).

Elk niveau van de Jackpot kan worden gewonnen tijdens de mysteriebonus JACKPOT CARDS die willekeurig wordt geactiveerd nadat de basisspelronde voorbij is en alle resulterende winsten worden verzameld. De speler kiest uit 12 dichte kaarten, totdat ze drie symbolen van dezelfde kleur onthullen.

Het JACKPOT CARDS-niveau

Het niveau van de JACKPOT-KAARTEN die overeenkomen met de onthulde kleur wordt gewonnen. Het gewonnen bedrag is gelijk aan het opgetelde bedrag, weergegeven rechts van elke kaartkleur, op het moment dat het laatste overeenkomstige symbool wordt onthuld.

Elke keer dat de speler deelneemt aan het JACKPOT CARDS-bonusspel, heeft hij een reële kans om het hoogste niveau van de jackpot te winnen, ongeacht de waarde van de kwalificerende weddenschap die hij speelt.