loading

Naar de blog

20 oktober 2022

Dit artikel delen:

EGT 100 Super Dice Slot Spel op Luckygames

100 Super Dice slot is in augustus 2017 toegevoegd aan de gelederen van EGT casino slots, dus je kunt het gratis uitproberen of voor echt geld spelen bij Luckygames. Deze fantastische gokautomaat heeft 100 vaste inzetlijnen, 4 lijnen en 5 rollen. Speel 100 Super Dice-slot en haal zoveel mogelijk winsten binnen!

Gooi de dobbelstenen op de 100 Super Dice

EGT 100 Super Dice Slot Spel op Luckygames

De maximale winst die u kunt behalen door deze gokkast te spelen, zijn de 4 progressieve jackpots die worden weergegeven, deze nemen toe met elke draai, dus het is moeilijk om te bepalen hoeveel u zou kunnen winnen.

Door de rollen te laten draaien, heb je de kans om tot 50.000 munten te activeren tijdens het basisspel - zet gewoon maximale inzetten in en land een winlijn vol oosterse tekst dobbelstenen symbolen en die prijs zal je geven.

De hoeveelheid echt geld die u kunt winnen, hangt volledig af van de waarde van uw inzet, dus hoe meer u inzet, hoe meer u kunt winnen.

Hoge bonussen, scatters en wilds

EGT 100 Super Dice Slot Spel op Luckygames

Twee symbolen hebben de mogelijkheid om meer dan alleen basisspelwinsten toe te kennen.

  • De joker (wild) die alle andere symbolen in het basisspel vervangt om extra winsten te genereren
  • Drie of meer scatter-symbolen overal in het raster zorgen voor een directe geldwinst.

De meest opwindende functie in 100 Super Dice is dat je niet weet wanneer het progressieve jackpot-bonusspel kan beginnen.

Durf jij te verdubbelen?

EGT 100 Super Dice Slot Spel op Luckygames

Deze nieuwste versie bevat de dubbele inzetfunctie die bekend kan zijn bij degenen die regelmatig andere EGT-gokautomaatspellen spelen.

Het is een eenvoudige kleurkeuze om je winst te verdubbelen met de juiste keuze of te verliezen met de verkeerde.

Spelers die het risico niet willen nemen, kunnen er gewoon voor kiezen om opnieuw te draaien en niet op de GAMBLE-knop te klikken.

EGT 100 Super Dice Slot Spel op Luckygames

EGT Jackpot Cards

JACKPOT CARDS is een mysterieuze jackpot met vier niveaus. Elk niveau van de Mystery Jackpot wordt geïllustreerd door een van de 4 kleuren speelkaarten: klaveren (1e niveau), ruiten (2e niveau), harten (3e niveau), schoppen (4e niveau en de hoogste waarde).

Elk niveau van de jackpot kan worden gewonnen tijdens de mysteriebonus JACKPOT CARDS die willekeurig wordt geactiveerd nadat de basisspelronde is afgelopen en alle resulterende winsten worden verzameld. De speler kiest uit 12 verdekte kaarten, totdat ze drie symbolen van dezelfde kleur onthullen.

Het niveau van de JACKPOT CARDS dat overeenkomt met de onthulde kleur zal worden gewonnen. Het bedrag van de winst is gelijk aan de totale som, weergegeven aan de rechterkant van elke kaartkleur, op het moment dat het laatste corresponderende symbool wordt onthuld.

Elke keer dat de speler deelneemt aan het JACKPOT CARDS-bonusspel, heeft hij een reële kans om het hoogste niveau van de jackpot te winnen, ongeacht de waarde van de kwalificerende weddenschap die hij speelt.