loading

Naar de blog

13 juni 2022

Dit artikel delen:

E-Gaming1 Maxi 5 Dice Slot Review en mening

Ontgrendel de ultieme rollen op het nieuwe E-Gaming Maxi 5 Dice Slot spel en haal enorme winsten binnen met de THREE BONUS REELS free spins!

Maxi 5 Dice is een videoslotspel met 5 rollen, 4 lijnen en 20 winlijnen.

Het spel bevat WILD Maxis-symbolen, verschillende bonussymbolen, een spannend bonusspel en een extra winstvermenigvuldiger.

Er zijn minimaal 3 overeenkomende symbolen (één symbool per rol) op de eerste 3 aangrenzende rollen en op 1 of meer winnende lijnen nodig om een ​​winnende combinatie te creëren.

Alle winnende combinaties worden alleen van links naar rechts geteld.

VERLOOP VAN DE MAXI 5 DICE BONUS

E-Gaming1 Maxi 5 Dice Slot Review en advies

TDrie bonussymbolen THREE, REEL en BONUS verschijnen alleen op de 2e, 3e en 4e rol.

In het geval dat alle drie de bonussymbolen volledig zichtbaar zijn en hun rol bedekken, wordt het THREE REEL BONUS-bonusspel geactiveerd met 10 gratis spins.

Het scherm wordt dan bedekt met bonussymbolen met 27 winlijnen in cross-modus.

Tijdens de gratis spins kunnen nog eens 10 bonusspins worden gewonnen om de winsten te vermenigvuldigen.

SYMBOOL WILD MAXI

E-Gaming1 Maxi 5 Dice Slot Review en advies

Het WILD MAXI5-symbool vervangt elk ander symbool op de huidige rol behalve de drie bonussymbolen, alleen als het deel uitmaakt van een winnende combinatie op minimaal 1 van de 20 winnende lijnen.

Elk actief MAXI5-symbool, op elke rol en elke actieve winlijn, vermenigvuldigt uw winst met twee (x2).

  • Features : Bonus rondes, vermenigvuldigers en Wild
  • Min Inzet : 0,20 €
  • Max Inzet : 25,00 €
  • Max Win : 5.000€

Onze mening over de Maxi 5 Dice van E-Gaming

Dit nieuwe E-Gaming diceslot-spel brengt een vleugje nostalgie en waanzin naar de diceslot-spellen die we allemaal kennen. Je kunt inderdaad profiteren van vele bonussen en vermenigvuldigers in deze klassiek ogende maar effectieve slot!

Het verloop van het spel blijft klassiek en in de E-Gaming-stijl met veel kleine winsten en een paar grote jackpots die tevoorschijn zullen komen, voor alle inzetten die variëren van € 0,20 tot € 25. Elke speler zal daarom voldoening vinden in dit dice slot spel.

De magie kan werken zodra je drie bonussymbolen op rol 2, 3 en 4 plaatst, omdat dit je toegang geeft tot de Maxi 5-bonus waarin de winnende lijnen gaan van 20 (normaal spel) tot 27 lijnen op de centrale rollen en dit tijdens 10 gratis spins.

Het WILD-symbool daarentegen zal je winst kunnen vertienvoudigen! Haal er zoveel mogelijk, want elk symbool op een winnende lijn zal je winst verdubbelen!

Conclusie :

De wind waait de goede kant op voor fans van dice slot games met de Maxi 5 Dice en alle andere nieuwe E-Gaming dice slot releases. Maak er het beste van en speel met mate.