loading

Naar de blog

20 maart 2024

Dit artikel delen:

Dompel jezelf onder in het Wilde Westen met Gunslinger Legends

Airdice's Gunslinger Legends Mystery Bounty neemt je mee naar een wereld van woestijn, rokerige saloons en onverschrokken cowboys. Meeslepende graphics en suggestieve geluidseffecten dompelen spelers onder in het hart van de actie, waarbij elke worp van de dobbelstenen zijn deel van verrassingen met zich meebrengt. De authentieke sfeer van een klassieke western zorgt voor een boeiende game-ervaring, waar avontuur en spanning om elke hoek liggen.

Regels van het spel

Een speelronde begint door op de afspeelknop of de sneltoets (spatiebalk en alle sneltoetscombinaties beschreven in de spelinfo) te drukken. Hierdoor wordt het spel gestart met het geselecteerde inzetniveau ingesteld in het gedeelte Instellingen. Het spel begint dan op het inzetniveau dat is geselecteerd in het inzetgedeelte. Inzetten kunnen tijdens het spelen niet worden gewijzigd.

 • Een spel bestaat uit 12 ronden. Elke ronde bestaat uit het plaatsen van de kolom van 3 willekeurige dobbelstenen in een van de vier beschikbare vierkanten. Het spel eindigt wanneer alle 12 beurten zijn voltooid. Aan het einde van het spel worden alle verdiende punten toegekend en worden de winsten uitbetaald volgens de prijzentabel. Het volgende deel kan dan beginnen.

Punten worden verdiend door 3 identieke dobbelsteensymbolen op een horizontale of diagonale lijn te plaatsen. Verschillende dobbelsteensymbolen hebben verschillende puntwaarden. Minder vaak voorkomende dobbelsteensymbolen zijn meer punten waard. Er zijn minimaal 100 punten vereist om de minimumprijs te winnen.

Puntvermenigvuldigers en bonussen

 • Als je punten scoort in 3 vakken, verdien je een puntenvermenigvuldiger van 1,5x.
 • Als je punten scoort in 4 vakjes, wordt je puntenvermenigvuldiger verhoogd naar x2.
 • Als je een vakje met 9 identieke symbolen vult, verdien je 200 extra punten.
Dompel jezelf onder in het Wilde Westen met Gunslinger Legends

Mysterie spellen

Tijdens Mystery Games hebben alle prijzen in de prijzentabel van het hoofdspel de waarde van de hoofdprijs, namelijk 100 keer de inzet! Om te winnen zijn minimaal 100 punten vereist. Een geldprijs leidt niet tot een winst van 100 keer de inzet.

Mystery Games zijn geen gratis spins: voor elk Mystery Game moet u dezelfde inzet plaatsen als de spin die deze heeft geactiveerd. Inzetten kunnen tijdens Mystery Games niet worden gewijzigd. De Mystery Games beginnen in de beurt die volgt op de beurt waarin ze zijn geactiveerd.

In dit spel kun je Mystery Games winnen via de Bounty Wheel Bonusfunctie.

Bonusfunctie: Bounty Wheel

Plaats drie bonussymbolen op een winlijn om de Bonus Bounty Wheel-functie te activeren (ook bekend als de Bonus Feature).

Met de knop Afspelen wordt de bonusfunctie gestart. Mogelijke winsten zijn onder meer contant geld, punten, 2 tot 7 Mystery Games en de progressieve Mystery Jackpot.

Na elke worp kan de speler het resultaat weigeren als hij dat wenst. Als u een resultaat afwijst, wordt het uit de lijst met mogelijkheden verwijderd. De speler heeft 5 worpen, waarna het laatste resultaat automatisch wordt geaccepteerd.

 • In het Mystery Jackpot-gedeelte wordt de volledig weergegeven jackpot uitbetaald. Inzetten verhogen de Mystery Jackpot totdat iemand deze wint. De Mystery Jackpot kent Mystery Games toe, maximaal 100 Mystery Games. Als de progressieve Mystery Jackpot de maximale waarde van 100 Mystery Games bereikt, worden de kansen op het behalen van de Jackpot met het Bounty Wheel verdubbeld vergeleken met de oorspronkelijke kansen. Wanneer de Mystery Jackpot wordt gewonnen, keren de kansen terug naar de oorspronkelijke waarden.

Wanneer het Bounty Wheel eindigt, worden de puntenprijzen opgeteld bij het resultaat van het hoofdspel en meegeteld voor de totale winst voor de ronde.

 • Het Bounty Wheel kan slechts één keer per spelronde worden geactiveerd.
Dompel jezelf onder in het Wilde Westen met Gunslinger Legends

Gunslinger Legends dice game in cijfers

 • Soort spel: plaatsing van de dobbelstenen, dicegame
 • Licentie: B+
 • Herverdelingspercentage: 96%
 • Volatiliteit: gemiddeld (5/10)
 • Minimale inzet: € 1,00
 • Maximale inzet: € 20,00
 • Maximale winst: € 2.000,00 (exclusief jackpot van mystery games)
 • Bonus: punten, mysteries, vermenigvuldigers en bonuswiel
 • Jackpot: Ja, progressief of mysterieus

Duik in het Wilde Westen op Luckygames.be:

Of je nu een fan bent van Westerns of gewoon op zoek bent naar een spannende game-ervaring, "Gunslinger Legends Mystery Bounty" op Luckygames.be is een must-have. Dompel jezelf onder in de meedogenloze wereld van het Wilde Westen, vecht tegen bandieten en ontdek verborgen mysteries in dit boeiende spel. Ga mee op avontuur op Luckygames.be en laat je meeslepen door de spanning van het premiejagen. De legendes van het Westen wachten op je!