loading

Naar de blog

9 januari 2023

Dit artikel delen:

Betsoft Woodlanders diceslot spel

Dwaal door het bos en misschien stuit je wel op de WOODLANDERS™, een heerlijk ondeugende familie van feeën die in het Enchanted Forest wonen en verhalen vertellen over magie en geluk.

Leef op het randje van nieuwsgierigheid als je meedoet met het plezier in WOODLANDERS™ - een fantastisch spel met heerlijke prijzen. Ons nieuwste aanbod videoslots van Betsoft biedt een opwindende spelervaring die spelers ronde na ronde zal bekoren!

Betsoft Woodlanders diceslot spel

Met de kans om tot 3794X hun inzet te winnen, biedt WOODLANDERS™ spelers niet alleen een avontuurlijke en nostalgische ervaring, maar biedt het ook tal van kansen om te winnen! Dit fantastische spel biedt genereuze bonussen en heeft een charmante familie van feeën. Kijk hoe ze de rollen van de wensput oproepen met een snufje elfenstof, een vleugje mysterie en net genoeg eigenzinnigheid.

Dit immens populaire spelformaat is aantrekkelijk vanwege het boeiende fantasiethema, het overvloedige uitbetalingspotentieel en de opvallende kunststijl.

Gestapelde Mystery Symboles

Betsoft Woodlanders diceslot spel

Elke rol bevat posities waar GESTAPELDE MYSTERIESYMBOLEN worden vervangen door een willekeurig symbool nadat de draai van de rol is voltooid. Alle MYSTERY SYMBOLEN op de spoel zullen hetzelfde zijn, waardoor het voor spelers nog gemakkelijker wordt om winsten binnen te halen!

Elk WILD-symbool kan een MYSTERY MULTIPLIER tot 5x hebben. Vermenigvuldigers zijn stapelbaar.

De free spins op Woodlanders

Betsoft Woodlanders diceslot spel

3 SCATTER-symbolen activeren de GRATIS SPINS-modus die 10 GRATIS SPINS met STICKY MULTIPLIER WILDS en een directe uitbetaling toekent! SCATTER-symbolen kunnen verschijnen op rol 2, 3 en 4.

Wild en sticky vermenigvuldiger

Wanneer WILDS op de rollen landt tijdens de GRATIS SPINS-modus, wordt het STICKY. Met elke GRATIS SPIN verandert de MYSTERY MULTIPLIER op WILDS, variërend van 1x tot 5x.

  • Soort spel: Diceslot
  • Aantal rollen: 5 rollen
  • Winlijnen: 50 lijnen
  • Bonussen: gratis spins, scatter, gestapelde symbolen, wilds, multipliers
  • Uitbetalingspercentage: 96,06%
  • Jackpot: nee