loading

Naar de blog

29 november 2022

Dit artikel delen:

Betsoft Rags to Witches dice slot spel

Dit spel heeft een explosieve progressieve jackpot die garandeert dat je al speler wegloopt met veel winsten! Er is ook een versie zonder jackpot beschikbaar.

Een gekakel splijt de spookachtige nacht en mysterieuze schaduwen vliegen over de gloeiende volle maan! RAGS TO WITCHES™, de nieuwste videoslot met 5 rollen en 3 rijen van Betsoft Gaming, zal je overspoelen met een borrelende ketel van Halloween-tricks en -traktaties die elke fijnproever zeker zullen bekoren!

Je zult merken dat je wordt getransporteerd naar een wereld die wordt geregeerd door heksen en vleermuizen, skeletten en katten. RAGS TO WITCHES™ zit boordevol leuke functies om een ​​betoverende leuke tijd te hebben!

Spel en Rags to Witches jackpot

Betsoft Rags to Witches dice slot spel

RAGS TO WITCHES™ heeft een REEL PRIJS JACKPOT met vier mogelijke prijzen: Mini, Minor, Major en Mega! Deze functie vereist geen specifiek symbool om te activeren en kan willekeurig worden geactiveerd op elk moment nadat een spin is afgelopen, waardoor je de kans krijgt om een ​​speciale rol te laten draaien om toegang te krijgen tot deze spannende prijzen.

De aangeboden jackpots verschillen afhankelijk van de geselecteerde inzet.

Win tot 3355 keer je inzet in het Betsoft Rags to Witches-spel!

De bonus Free Spins op Rags to Witches

Betsoft Rags to Witches dice slot spel

10 GRATIS SPINS worden toegekend door 5 of meer SCATTER-symbolen. In de GRATIS SPINS-modus neemt een vermenigvuldiger toe met elke draai. Afhankelijk van het aantal SCATTERS dat wordt geactiveerd in de GRATIS SPINS-modus, begint de vermenigvuldiger bij 1x-3x en kan oplopen tot 10x-30x bij de laatste GRATIS SPIN!

 • 5 SCATTERS belonen je met 10 gratis spins met een progressieve vermenigvuldiger van 1x bij elke draai, van 1x tot 10x!
 • 6 SCATTERS belonen je met 10 gratis spins met een progressieve vermenigvuldiger van 2x bij elke draai, van 2x tot 20x!
 • 7 SCATTERS belonen je met 10 gratis spins met een progressieve vermenigvuldiger van 3x bij elke draai, van 3x tot 30x!

Het SCATTER-symbool kan op alle rollen verschijnen en rol 2 en 4 kunnen maximaal 2 SCATTERS bevatten.

Koop bonus functie

Betsoft Rags to Witches dice slot spel

Met de mogelijkheid om de bonusfunctie op bepaalde diceslots-spellen te kopen, betaal je een vaste prijs op basis van je huidige inzet om de normale ronde over te slaan en direct toegang te krijgen tot het bonusspel. Hier kun je verbijsterende prijzen winnen, aangezien de grootste winsten vaak worden behaald in bonusrondes.

De bonusaankoopfunctie stelt je daarom in staat om met slechts één klik door te gaan naar het spannende deel van de diceslots.

Rags to Withes in cijfers

 • Volatiliteit: Hoog tot zeer hoog
 • RTP: 96,21%
 • Aantal rollen: 5
 • Aantal winlijnen: 30
 • Hit Rate: 31,52%
 • Jackpot: Ja, 4 niveaus
 • Minimale inzet: 0,30€
 • Maximale inzet: 6,00€
 • Maximum winst: 3355x je inzet (uitgezonderd jackpots)