loading

Naar de blog

30 mei 2023

Dit artikel delen:

Airdice Spirit Sisters dice spel, ontketen de mysteries!

Doe mee aan het heroïsche gevecht voor vrijheid en vind je eigen fortuin met maximaal 30 Mystery Spellen en een Jackpot !

Kies eerst uw inzet via de knop inzet. Klik op START om het spel te starten. Plaats de willekeurige kolom van 3 dobbelstenen in één van de 4 speelvelden.

U krijgt punten door 3 dezelfde dobbelstenen in een horizontale of diagonale lijn te plaatsen. Zeldzame dobbelstenen geven betere beloningen. Raadpleeg de Winlijnen & Puntentabel op pagina 3 van het spel voor meer informatie.

Een minimum van 100 punten is nodig om te winnen. Combineer verschillende lijnen en speelvelden om nog meer punten te scoren.

Airdice Spirit Sisters dice spel, ontketen de mysteries!

Spirit Blast Bonus Spel

Plaats drie Bonus Symbolen op een winlijn om de Spirit Blast Bonus te activeren. Druk op Spin om het bonusspel te starten. U kan cash, punten, tot 30 Mystery of zelfs de progressieve Jackpot winnen!

Na elke spin, kan u een resultaat waar u niet tevreden over bent weigeren.

Hierdoor wordt een resultaat uit het assortiment van kansen verwijderd. U heeft 5 spin kansen, waar het laatste resultaat automatisch geaccepteerd wordt.

De twee kleinere Mystery vakken bieden 1-6 Mystery spellen, en het grote Mystery vak biedt maar liefst 30 Mystery spellen. Tijdens Mystery spellen worden alle prijzen in de prijzentabel van het hoofdspel 100x uw inzet.  

De progressive jackpot op Spirit Sisters

In het Jackpot vak wint u de volledige getoonde Jackpot. De Jackpot blijft groeien tot hij gewonnen wordt. De Spirit Blast Bonus kan slechts eenmaal geactiveerd worden per speelveld, maar tot op 4 speelvelden in een spel.

Airdice Spirit Sisters dice spel, ontketen de mysteries!

Hoe speel je op de Spirit Sisters?

Spirit Sisters begroet je kort met een geanimeerde intro die het verhaal van de invasie vertelt. Dan kom je uit op het basisspel. Dit is een dienblad met vier lades waarin negen dobbelstenen in een rooster van 3 bij 3 passen.

U kunt uw inzet op Spirit Sisters instellen met een ruime keuze tussen € 0,25 en € 25.

Zodra je je inzet hebt gekozen, kun je aan het echte werk beginnen! De Spirit Sisters gooien drie dobbelstenen en jij kiest waar je ze wilt plaatsen. Je kunt het ook door de functie "automatisch spel" laten doen. Het automatische spel volgt de suggesties van het spel zelf om combinaties te vormen en doet het over het algemeen goed, met een voorkeur voor combinaties die meer uitbetalingen opleveren.

Winnende lijnen op de Spirit Sisters Dice

Met de dobbelstenen maak je combinaties met de vijf winnende lijnen van de Spirit Sisters, van links naar rechts, horizontaal en diagonaal.

Vergeet de vermenigvuldigers niet!

Als je een winnende combinatie krijgt in drie van de velden, wordt de score aan het einde van de ronde vermenigvuldigd met 1,5. Als je een combinatie krijgt in alle vier de velden, wordt je winst verdubbeld!

Als je een vierkant met dezelfde 9 dobbelstenen vult, krijg je 200 extra punten.

Aan het einde van je beurt in Spirit Sisters, en rekening houdend met eventuele bonusspelvermenigvuldigers of extra punten, wordt je score vergeleken met de onderstaande puntentabel. Vanaf 100 punten krijg je een winst van minimaal het dubbele van je oorspronkelijke inzet.

Airdice Spirit Sisters dice spel, ontketen de mysteries!

De Spirit Sistersin cijfers

  • Type spel: plaatsing van dobbelstenen, dice spel
  • Licentie: B+
  • Herverdelingspercentage: 96,25% (+ 1% van de RTP is gereserveerd voor de jackpot)
  • Volatiliteit: gemiddeld (6/10)
  • Minimale inzet: € 0,25
  • Maximale inzet: € 25,00
  • Maximale winst: € 5.000,00 (exclusief jackpot)
  • Bonussen: punten, mysteries en vermenigvuldigers
  • Maximale vermenigvuldiger: x100
  • Jackpot: Ja, progressieve jackpot