loading

Naar de blog

5 april 2023

Dit artikel delen:

Airdice Neon Shifter dice slot spel, multipliers waanzin

NEON SHIFTER DICE is een videospeelautomaat met 5 rollen en 178 mogelijke winmanieren. Een combinatie van drie tot vijf gelijke symbolen van links naar rechts op één of meer winmanieren vormt winst, beginnend bij de linkerrol.

De uitbetalingstabel geeft de winstbedragen voor elke symboolcombinatie aan, waarbij het op dat moment geselecteerde inzetniveau wordt gebruikt. Wanneer u op twee of meer winmanieren wint, wordt alle winst bij elkaar opgeteld. Alleen de hoogste winst per winmanier wordt uitbetaald. De winst wordt uitbetaald aan het einde van elke spelronde.

Cascades

Airdice Neon Shifter dice slot spel, multipliers waanzin.

Symbolen die deel uitmaken van winst verdwijnen en de symbolen erboven vallen naar beneden. Nieuwe symbolen vallen van bovenaan het scherm naar beneden om lege plaatsen op te vullen. Dit blijft doorgaan zolang er winnende combinaties worden gevormd op de winmanieren.

Verschuivingen

Als er na een cascade ten minste één mogelijke winnende combinatie op het scherm staat, maar die momenteel geen deel uitmaakt van een winmanier vanaf de linkerrol, gaat het spel over in de VERSCHUIVINGSMODUS. In deze modus kan de speler de rollen naar links en rechts verschuiven om die combinaties naar de winmanieren te verplaatsen en de spelronde voort te zetten. Tijdens de verschuivingsmodus worden de momenteel actieve winnende combinaties die bevestigd kunnen worden, gemarkeerd met groene winlijnen. Alle andere mogelijke winnende combinaties worden gemarkeerd met gele winlijnen.

Als er geen mogelijke winnende combinaties meer op het scherm staan, wordt de ronde beëindigd en de winst uitbetaald.

Vermenigvuldiger

De vermenigvuldiger wordt toegepast op de totale winst aan het einde van de ronde. De vermenigvuldigingsmeter naast de rollen toont de huidige vermenigvuldiger en hoeveel cascades nodig zijn om het volgende niveau te bereiken. Bij drie cascades stijgt de vermenigvuldigingsfactor met één niveau. Het verhogen van de vermenigvuldiger vervangt de vorige vermenigvuldiger. De vermenigvuldigingsniveaus zijn 1x, 2x, 5x, 10x en 25x. Het vermenigvuldigingsniveau wordt aan het einde van elke spelronde teruggezet.

Koopfunctie

Airdice Neon Shifter dice slot spel, multipliers waanzin.

De knop KOOPFUNCTIE biedt drie opties om een normale ronde uit te breiden met extra functies voor de kosten die in de pop-up worden weergegeven.

 • VERDUBBEL DE KANSEN: Verdubbelt de trefkans van het spel voor de ronde. Deze functie is mogelijk niet beschikbaar.
 • ALTIJD VERSCHUIVEN: Garandeert verschuiving voor de ronde. Deze functie is mogelijk niet beschikbaar.
 • ALTIJD VERSCHUIVEN PLUS: Garandeert verschuiving voor de ronde met betere winstcategorieën. Deze functie is mogelijk niet beschikbaar.

De actieve functie en de totaal betaalde kosten voor de volgende ronde worden boven de knop DRAAIEN weergegeven. Dit kan worden uitgeschakeld door op de knop SLUITEN te drukken of de schuifregelaar op UIT te zetten. De huidige functie kan opnieuw geactiveerd worden door de schuifregelaar op AAN te zetten of door op de knop KOOPFUNCTIE te drukken en de functie te selecteren. Functies veranderen de RTP van het spel.

Hoe spelen op de Neon Shifter dice slot?

Druk op de inzetknop om de inzetten te selecteren. Er wordt een menu met beschikbare inzetten geopend. Druk op de knop met het gewenste inzetbedrag. Druk nogmaals op de inzetknop of ergens buiten het inzetmenu om het inzetmenu te sluiten.

Een spelronde wordt gestart met de relevante actie-/inzet-/draaien-knop en speelt het spel met het geselecteerde inzetniveau. Tijdens een spelronde kunnen de inzetten niet worden gewijzigd. Als het spel naar de verschuivingsmodus overgaat, selecteert u met de pijltoetsen de gewenste extra winst en drukt u op de bevestigingsknop om de spelronde verder te zetten.

Airdice Neon Shifter dice slot spel, multipliers waanzin.

La dice slot Neon Shifter in cijfers

 • Type spel: dice slot 5 x 4 rollen
 • Kenmerken: shift-functie, stunts, scorevermenigvuldiger tot 25x
 • Gratis spins: nee
 • Winlijnen: 178
 • Inzet: € 0,20–25
 • Maximale vermenigvuldiger: 25x
 • Jackpot: nee
 • Volatiliteit: laag tot gemiddeld
 • Herverdelingspercentage: 95,8%
  o RTP met DUBBEL JE KANS-functie: 96,0%
  o RTP met ALWAYS SHIFT-functie: 96,5%
  o RTP met ALWAYS SHIFT PLUS-functie: 97,0%