loading

Naar de blog

21 december 2022

Dit artikel delen:

Airdice Mystery Deal Dice Spel

Scoor meer dan 500 punten en kies jouw speelstijl!

Neem jij het geld aan of zet je liever in op het Mystery Wheel?

Win tot 15 Mystery Games!

Inzetten en rondes

Airdice Mystery Deal Dice Spel

Een spelronde bestaat uit 12 zetten van de speler. Elke zet bestaat uit het plaatsen van een kolom van 3 willekeurige dobbelsymbolen in een van de vier beschikbare vakken. Een spelronde is voltooid zodra alle 12 zetten zijn uitgevoerd. Na afloop van de spelronde worden eventuele verdiende punten toegekend en uitbetaald volgens de prijzentabel.

Bij een winst van 500+ punten wordt de Mystery Wheels-functie eerst opgelost en wordt de winst uitbetaald. De volgende spelronde kan dan gestart worden.

U wint punten door 3 dezelfde dobbelsymbolen in een horizontale of diagonale lijn te plaatsen. Verschillende dobbelsymbolen hebben verschillende puntenwaarden, waarbij minder vaak verschijnende dobbelsymbolen hogere puntenwaarden hebben. Voor de minimumprijs zijn minimaal 100 punten nodig.

Bonus Functie Mystery Wheels

Airdice Mystery Deal Dice Spel Mystery Wheel

In Mystery Deal kunt u in het hoofdspel Mystery Games winnen. Wanneer u 500+ punten scoort, wordt u gevraagd of u de geldprijs wilt innen of aan het Mystery Wheel wilt draaien. Elke in aanmerking komende prijscategorie (500, 700 en 1000 punten) heeft een eigen Mystery Wheel.

Mogelijke prijzen:

  • 500 punten-rad: 1, 2 of 5 Mystery Games; geld (20 of 5x de inzet.)
  • 700 punten-rad: 1, 3, 5 of 10 Mystery Games; geld (60x de inzet.)
  • 1000 punten-rad: 3, 4, 5 of 15 Mystery Games; geld (100x de inzet.)

De Mystery Wheels-functie is niet beschikbaar tijdens de Mystery Games. Geldprijzen kunnen niet worden geruild voor Mystery Wheel-rondes.

Bonus Functie Crystal Wheel

Airdice Mystery Deal Dice Spel Crystal Wheel

Plaats drie Bonus-symbolen op een winlijn om de Crystal Wheel Bonus-functie te activeren (ook wel de Bonus-functie genoemd).

In deze Bonus-functie draait u aan een rad en accepteert u het resultaat of wijst het af. U kunt vijf keer draaien, waarna het laatste resultaat moet worden geaccepteerd.

Mogelijke prijzen:

  • Punten: 100, 150, 200, 250, 250, 300, 400, 500, 600, 700, 1000.
  • Geld: 5, 8, 10, 20, 50, 100 x de inzet.
  • 15 Mystery Games

Na afloop van de Bonus-functie worden alle punten van de prijzen toegevoegd aan het resultaat van het hoofdspel en tellen mee voor uw totale winst. 

De Bonus-functie kan slechts eenmaal per vak in het hoofdspel worden geactiveerd, maar in meerdere vakken per spelronde.

De mystery games

Tijdens Mystery Games zijn alle prijzen in de prijzentabel van het hoofdspel de hoofdprijs van 100 x de inzet waard. Er zijn minimaal 100 punten nodig om te winnen. Een geldprijs activeert de winst van 100x de inzet niet.

Mystery Games zijn geen gratis rondes: voor elke Mystery Game moet u dezelfde inzet plaatsen als de ronde waarin u deze won. Tijdens Mystery Games kunnen inzetten niet worden gewijzigd. Mystery Games starten in de ronde na de ronde waarin ze gewonnen werden.

In dit spel kunnen Mystery Games worden gewonnen via de Bonus-functie of in het hoofdspel in specifieke situaties. Zie functie: Mystery Wheels voor meer informatie.