loading

Naar de blog

20 oktober 2022

Dit artikel delen:

Airdice Mega Wheels - Test en review

Welkom op Mega Wheels, het spel dat plankgas geeft! Als je in Mega Wheels geen spel wint, word je beloond met een tegoed voor het Cashback Wheel. Als je 30 credits hebt en je begint aan het volgende spel, zal het Cashback Wheel draaien om je startpunten toe te kennen voor het nieuwe spel, of Mystery-spellen.

OPMERKING: Cashback Wheel-credits worden afzonderlijk bijgehouden voor elke nieuwe inzetkeuze en de credits worden opgeslagen in uw account.

Principe van het spel Mega Wheels van Airdice

Airdice Mega Wheels - Test en review

Druk op START om het spel te starten U krijgt een willekeurige kolom van 3 dobbelstenen te zien. Je moet deze dobbelstenen in een van de 4 roosters plaatsen. Je doel is om 3 dezelfde dobbelstenen in een horizontale of diagonale lijn te krijgen.

Het spel duurt 12 zetten. Verschillende dobbelstenen geven verschillende punten. Probeer zoveel mogelijk punten te halen. Je hebt minimaal 100 punten nodig om te winnen. Probeer veel lijnen in hetzelfde raster te winnen om een ​​hoge score te behalen. Probeer ook punten te verdienen in 3 rasters om een ​​1,5 scorevermenigvuldiger te ontvangen, of in alle rasters om een ​​2x scorevermenigvuldiger te ontvangen.

Als je 9 dezelfde dobbelstenen in een raster kunt krijgen, krijg je 200 extra punten.

Als je 3 bonusdobbelstenen in een winnende lijn behaalt, kom je in het Mega Wheels-bonusspel terecht. De Mega Wheels-bonus beloont je met punten, geld, Mystert-spellen of de progressieve jackpot. Er is een aparte jackpot voor elk inzetniveau.

Mega Wheels bonuswiel

Airdice Mega Wheels - Test en review

In het Mega Wheel bonusspel draai je aan het grote wiel om zo veel mogelijk te winnen. Druk op PLAY om de eerste spin te starten. Het wiel stopt in een sector die ofwel een geldprijs, punten, Mystery games, de extrajackpot of de progressieve jackpot zal toekennen.

Als het wiel op de jackpot of extra jackpot terechtkomt, eindigt het bonusspel onmiddellijk en ontvang je de huidige jackpotwaarde.

Als het wiel stopt bij het winnen van geld, punten of Mystery-spellen, heb je de keuze om het wiel te accepteren of opnieuw te draaien. Zodra de wielsector werd geweigerd, wordt deze sector uitgeschakeld voor de rest van het bonusspel. U kunt slechts 4x afwijzen, de 5e uitslag wordt automatisch geaccepteerd.

Airdice Mega Wheels - Test en review

EXTRAPOT JACKPOT

Mega Wheel geeft je een extra kans om veel te winnen met de EXTRAPOT! Land op de EXTRAPOT-sector van het bonuswiel om de aangegeven hoofdprijs te winnen.

MYSTERY GAMES

De MYSTERY-sector van het bonuswiel is de M-sector van het Cashback Wheel en geeft u 1 tot 5 Mystery-spellen, te beginnen bij de volgende spelronde. Tijdens Mystery-spellen kunt u met een overwinning het maximale bedrag binnenhalen, afhankelijk van het je inzet. De scoretabel zal veranderen indien je de inzet aanpast.