loading

Naar de blog

9 juni 2022

Dit artikel delen:

Airdice Fortune Gazer Dice Slot - Review en mening

Uw toekomst kan gevuld zijn met goed nieuws en enorme winsten op deze unieke dice slot.

FORTUNE GAZER is een videospeelautomaat met 5 rollen ronddraaiende symbolen en 10 vaste winlijnen. Een combinatie van drie of meer overeenkomende symbolen op een of meer winlijnen kan een winst vormen.

De uitbetalingstabel geeft de prijs voor elke winnende combinatie aan. Wanneer u wint op twee of meer winlijnen, worden alle winsten bij elkaar opgeteld. Het spel bevat een bonusfunctie. Winsten uit de bonusfunctie worden toegevoegd aan de reguliere winsten.

De winst wordt direct uitbetaald aan het einde van elke spelronde. De bonusfunctie wordt gespeeld met hetzelfde inzetniveau als de activerende ronde en de inzet kan niet worden gewijzigd tijdens de bonus.

Hoe spelen op Fortune Gazer?

Inzet wordt geselecteerd door op de INZET-knop te drukken. Er wordt een menu met beschikbare inzetten gepresenteerd. De speler kan op het gewenste bedrag klikken. Als de speler ergens anders op het scherm klikt, wordt het inzetmenu gesloten en wordt de geselecteerde inzet behouden. Om de ronde te starten, moet de speler op de draaiknop klikken.

Om de Autospel-modus te starten en meerdere rondes toe te staan zonder afzonderlijke actie van de gebruiker, moet de speler op de Autospel-knop drukken. Er wordt een optiemenu geopend. De speler moet de gewenste hoeveelheid autospins en optionele verlies- en/of winstlimieten voor de autospins selecteren. Vervolgens moet de speler op de knop START AUTOSPEL klikken om de rondes te starten.

Bonus Fortune Gazer

Airdice Fortune Gazer Dice Slot

Tijdens het bonusspel krijgt de speler vijftien blinde kaarten. Elke kaart heeft een andere winst:

 • De keizerin, gerechtigheid en de goochelaarskaarten voegen een waarde van 1x de huidige inzet toe aan de verzamelde winsten.
 • De zon, de maan, de wereld en de torenkaarten voegen een waarde van 0,5x de huidige inzet toe aan de verzamelde winsten.
 • De liefdeskaart voegt 2 rondes toe aan het bonusspel.
 • Het rad van fortuin-kaart verhoogt willekeurig een vermenigvuldiger met +1, +5, +10 of x 2.
 • De hangende man-kaart beëindigt het bonusspel.

De speler kiest een kaart door erop te drukken. De kaart wordt onthuld nadat de speler de kaart heeft geselecteerd en de winst wordt toegevoegd aan het bijbehorende veld (rondes, vermenigvuldiger of verzamelde winst). Aan het einde van het bonusspel wordt de winst berekend door de waarde van de verzamelde winsten te vermenigvuldigen met de vermenigvuldigingswaarde.

Het bonusspel begint met 5, 10 of 15 rondes. 3 Rad van fortuin-bonussymbolen leveren de speler 5 rondes op, 4 Rad van fortuin-bonussymbolen leveren de speler 10 rondes op en 5 Rad van fortuin-kaarten leveren de speler 15 rondes op.

De liefdeskaart kan het aantal beschikbare rondes verhogen. Aan het einde van de bonusfunctie keert de speler terug naar het reguliere spel en worden de totale bonuswinsten toegevoegd aan de reguliere spelwinsten.

De winst uit het bonusspel is beperkt tot 1200x de inzet.

Als de hangende man-kaart verschijnt tijdens het bonusspel, stopt het spel. De op dat moment verzamelde winsten worden vermenigvuldigd met de op dat moment verkregen vermenigvuldiger en de winst wordt uitbetaald aan de speler. Eventuele resterende rondes gaan verloren.

Fortune Gazer Dice betaaltabel

Airdice Fortune Gazer Dice Slot

De uitbetalingstabel geeft de winstbedragen voor elke symboolcombinatie aan, waarbij het op dat moment geselecteerde inzetniveau wordt gebruikt. Normale symboolwinsten worden van links naar rechts geëvalueerd voor aangrenzende symbolen.

3 of meer (maximaal 5) BONUS-symbolen op het scherm activeert het bonusspel. Bonussymbolen zijn ook WILD-symbolen die alle symbool vervangen.

 • Spelplatform: HTML5
 • Type spel: dice slot 3x5 rollen met 10 winlijnen
 • Bonusfunctie: Tot 15 gratis fortune spins
 • Inzetten: 0.10€ à 10 €
 • Jackpot: Neen
 • Max Win: 1200x je inzet
 • Uitbetalingspercentage : 95,55%

Onze mening over de Fotune Gazer van Airdice

Airdice-spellen en hun jackpots zijn erg populair bij Luckygames Casino en dit nieuwe spel in samenwerking met Dice Crafter belooft veel.

Met een maximale winst van 1200x de inzet en de inzetten die kunnen variëren van € 0,10 tot € 10 per spel, kan elke beginnende of meer ervaren speler zijn geluk beproeven om zijn financiële toekomst te ontdekken.

Het basisspel is heel anders dan klassieke dice slots, en dat voelt goed aan!

De astrale kaarten en tarot thema zullen je desoriënteren, in het begin kan het verwarrend zijn, maar raak niet in paniek omdat je er vrij snel aan gewend raakt. De soundtrack is kalm en aangenaam terwijl er echt coole geluiden en animaties worden gebruikt voor winsten en bonusrondes.

Het bonusspel is een kaartkeuzespel, je kunt er maximaal 15 kiezen, tenzij je een Galgje-kaart tegenkomt die je bonusspel beëindigt.

Maak de juiste keuzes en u kunt geldwinsten, vermenigvuldigers van uw huidige winsten of zelfs extra gratis spins krijgen!

CONCLUSIE

Met een herverdelingspercentage van 95,55% zullen de winsten iets minder terugkerend zijn dan op andere slots van hetzelfde type, maar nog steeds boeiend om te trachten toegang te krijgen tot de bonus en tot €1200 in één spel te winnen. Afhankelijk van je inzet maak je dus kans op mooie bedragen!